Ultimul Pitstop: cosul de cumparaturi, dar nu inainte de ...

... stim ca arzi de nerabdare sa primesti noile jante sau anvelope, insa inainte de a le adauga in cos pe cele alese de tine, hai sa discutam putin.

Fiecare masina are anumite caracteristici tehnice pe care le gasesti foarte usor in talon sau cartea tehnica. Cauciucurile si jantele mai trebuie, inasa, sa tina cont de ceva: de tine, de modul cum conduci, de drumurile pe care vei merge cel mai mult.

Asa ca, recomandarile noastre pot coincide cu alegerea ta sau, iti putem da cateva idei sau sfaturi care sa te ajute sa iei decizia cea mai buna.

Dupa discutia pe care o ai cu echipa noastra tehnica si dupa alegerea finala a modelelor, poti adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Foloseste butonul “Adauga in cos” produs cu produs, alege cantitatea dorita, iar la final, dupa o ultima verificare, plaseaza comanda cu butonul “Mergi la Casa”.

Aici trebuie sa completezi datele de autentificare, daca ai deja un cont pe acest site, sau datele de facturare si livrare. Tot aici alegi Metoda de plata convenabila: Ordin de plata sau Plata Ramburs.

 

Gata? Acum totul decurge de la sine.

Pregatim produsele si in cel mai scurt timp, si ele sunt expediate prin curier la adresa mentionata.

 

Ai nevoie de autor? Contacteaza-ne si noi te vom asista in tot acest proces de comanda.