Iubesti orice se misca, orice se roteste, apoi descoperi masinile ce devin punctul principal de interes. Urmeaza, inevitabil, colectii interminabile de machete mai mici, mai mari sau mai colorate.

Mai cresti un pic si in inima ta se strecoara adevarata pasiune, pentru viteza, pentru puterea motoarelor, fara a intelege foarte mult din mecanismele complexe ce pun in miscare o masina. Iubesti neconditionat indiferent de sigla de pe grila din fata.

Incepi apoi sa ai preferinte si te gandesti deja la prima ta masina. Iti faci sute si mii de planuri.

18 ani sau poate ceva mai mult. Prima data la volan. Tu. Motorul vibrand nervos. Si visele tale incep sa devina realitate.

Respecti tot mai mult ceea ce ai iubit de cand te stii. Incepi sa intelegi ca cei ce au proiectat masina pe care o conduci ti-au lasat si tie o parte extrem de importanta: aceea de a-i oferi din personalitatea ta.

Eleganta sau ambitioasa. Plina de nerv sau economica. Pregatita oricand de a testa limitele sau usor precauta. Puternica si speciala asemenea unui trandafir.

Powerrose. Ne-am inventat pentru cei ca tine. Pasionati de masini, motoare, aventura. Pentru a te ajuta Pentru a completa ceea ce designerii auto au pastrat pentru tine: placerea de a oferi personalitate masinii tale.

Nascuti in toamna lui 2014, am adus in acest proiect o experienta de peste 18 ani in domeniul comercializarii jantelor, cauciucurilor si accesoriilor auto.  Am adoptat mediul online pentru a fi mai aproape de tine oriunde in tara, insa trebuie sa stii ca in spatele rafturilor virtuale gasesti mereu oamenii din echipa Powerrose care iti vor oferi cele mai bune sfaturi, consiliere tehnica si, de ce nu, raspunsuri la orice intrebare legata de acest domeniu.

Te asteptam sa ne provoci!

S.C. ROSEDA AUTO S.R.L.
CUI RO 33588528
J40/10738/2014
Str. Dr. Valea Cricovului nr. 87(sediul social), sector 6, Bucuresti

RO50BRDE410SV21312624100
BRD sucursala MILITARI