1. Politica de Confidențialitate ROSEDA AUTO

     

    Această versiune este în vigoare de la data de 25.01.2017.

     

    Această Politică de Confidenţialitate stabileşte modul în care Jroseda Auto foloseşte şi protejează orice informaţie pe care o oferiti Roseda Auto atunci când utilizati acest Site (www.powerrose.ro).

     

    Termenii ”Roseda Auto” sau ”noi” se refera la proprietarul acestui Site, al carui nume este Societatea Roseda Auto S.R.L., societate cu raspundere limitată, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/10738/2014, cod unic de inregistrare 33588528, cu sediul social in Romania, Bucuresti, sector 6, Str. Drumul Valea Cricovului nr. 87, cod postal 061983.

     

    Roseda Auto se angajează să asigure protejarea datelor tale personale. În cazul îți vom solicita să furnizezi anumite informaţii prin care poți fi identificat atunci când utilizezi acest Site si/sau pentru a putea achizitiona produse de pe acest Site, atunci poți fi sigur că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu prezenta Politica de Confidenţialitate.

     

    Roseda Auto isi rezerva dreptul de a actualiza in orice moment conținutul prezentei pagini. Este recomandabil să verifici periodic această pagină pentru a fi sigur că ești de acord cu orice modificari. Această Politică de Confidențialitate este valabilă începând cu data menționată mai sus. 

     

    Colectarea şi utilizarea de informaţii cu caracter personal

     

    Roseda Auto S.R.L.  este o societate română cu răspundere limitată, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/10738/2014, cod unic de inregistrare 33588528, cu sediul social in Romania, Bucuresti, sector 6, Str. Drumul Valea Cricovului nr. 87, cod postal 061983, înregistrată la Autoritatea Natională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub nr. ___________ (numar Registru General _________/__________.2017).

     

    Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, Roseda Auto are obligatia de a administra in condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

     

    Furnizarea unora din datele solicitate este utila, dar nu are caracter obligatoriu.

     

    Conform legislaţiei în vigoare, Roseda Auto are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le colectează.

     

    Roseda Auto va respecta confidenţialitatea în urmatoarele aspecte:
    - va gestiona toate informaţiile cu responsabilitate şi profesionalism;
    - va face tot posibilul pentru a asigura exactitatea şi actualizarea datelor cu caracter personal;
    - va limita accesul la divulgarea datelor cu caracter personal;
    - va lua măsurile corespunzătoare pentru a proteja datele cu caracter personal;

    - va prelucra datele tale personale numai în temeiul unui acord din partea ta sau în conformitate cu legislaţia in vigoare, în scopul de a se conforma obligaţiilor contractuale şi de întreţinere a relaţiilor contractuale;
    - va respecta decizia ta în ceea ce priveşte colectarea, utilizarea şi schimbul de informaţii care te priveste;
    - va asigura un proces transparent de colectare a informațiilor.

     

    Roseda Auto colectează datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

    - evaluarea si îmbunătățirea experienței de shopping;

    - procesarea comenzilor tale online, inclusiv trimiterea de e-mailuri și/sau mesaje text pentru a te informa asupra statusului privind livrarea;

    - procesarea returnării produselor comandate;

    - administrarea contului deținut de tine pe Site și informarea ta privind situatia contului;

    - contactarea ta în cazul unei probleme în legătură cu comanda sau din motive de logistică;

    - să îți răspundem la întrebările tale;

    - trimiterea de informații comerciale prin e-mail, SMS sau MMS pentru a te informa despre produse noi, newsletter-uri și cataloage, oferte si stiri legate de Site-ul și/sau Roseda Auto în general, si/sau ale partenerilor Roseda Auto.

     

    Prin inregistrarea şi/sau transmiterea de informaţii personale pe Site-ul nostru poți să primești newsletter-uri, materiale publicitare, oferte ale Roseda Auto si/sau ale partenerilor Roseda Auto si alte asemenea materiale.

     

    Prin inregistrarea şi/sau transmiterea de informaţii personale pe Site-ul nostru ești implicit de acord cu utilizarea acestor informaţii în conformitate cu prezenta Politica de Confidenţialitate.


    Informaţiile tale personale nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cu permisiunea ta sau dacă este altfel impus sau permis de lege sau de standardele profesionale.

     

    Roseda Auto poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relații de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza că aceste date sunt păstrate în siguranta și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata sau bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asigurători.
    Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către parchet, politie, instanțele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

     

    De asemenea, datele tale cu caracter personal pot fi transferate în afara țării, inclusiv în țări care nu asigură un nivel de protectie adecvat. In toate situațiile, Roseda Auto va lua masurile necesare pentru a asigura un nivel de protectie adecvat datelor transferate.

     

    Conform Legii nr. 677/2001 beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a te adresa justiției. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Roseda Auto S.R.L. - Romania, Bucuresti, sector 6, Str. Drumul Valea Cricovului nr. 87, cod postal 061983, îți poți exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: să ți se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; să intervii asupra datelor transmise; să te opui prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară; să soliciți ștergerea datelor, cu exceptia situațiilor prevăzute de lege.

     

    De asemenea, conform Legii 677/2001, ai dreptul de a accesa şi modifica datele personale, prin urmare, dacă dorești să îți modifici datele personale, te rugam sa ne contactați la Roseda Auto S.R.L. - Romania, Bucuresti, sector 6, Str. Drumul Valea Cricovului nr. 87, cod postal 061983 si/sau pe adresa de e-mail roseda@powerrose.ro.

     

    Obligaţiile tale in cazul înregistrarii si/sau comezii


    Prin utilizarea serviciilor Roseda Auto, ești de acord:

    - sa furnizezi date reale, informaţii exacte, actuale si complete despre tine, așa cum ți se solicită conform formularului de înregistrare sau comandă şi

    - sa menţii şi să actualizi prompt datele de înregistrare pentru a fi reale, exacte, actuale si complete. Dacă vei furniza orice informaţii care sunt neadevarate, inexacte, incomplete sau care nu sunt actuale, Roseda Auto are dreptul sa-ți suspende sau sa-ți anuleze contul si sa refuze orice utilizare prezentă sau viitoare a serviciilor sale de catre tine.

     

    Link-uri către alte site-uri


    Site-ul nostru poate conține link-uri către alte website-uri de interes. Cu toate acestea, odată ce ai folosit aceste link-uri pentru a părăsi Site-ul nostru, trebuie să știi că nu avem niciun control asupra celuilalt website. De aceea, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizezi în timp ce vizitezi astfel de website-uri si acele website-uri nu sunt supuse acestei Politici de Confidențialitate. Ar trebui să fii precaut și să verifici politica de confidențialitate aplicabilă website-ului în cauză.

     

    Colectarea automată a informațiilor cu caracter personal


    În unele cazuri, Roseda Auto colecteaza automat anumite tipuri de informații, atunci când vizitați Site-ul nostru si prin intermediul e-mailurilor schimbate. Tehnologiile automatizate pot include folosirea de server de web pentru a colecta adrese IP, cookies, și web beacons. Colectarea acestor informații ne va permite să înțelegem mai bine și sa îmbunătățim performanța, gradul de utilizare și eficiența Site-ului Roseda Auto, precum și să măsoare eficiența activităților noastre de marketing.

     

    Adrese IP


    O adresă IP este un număr atribuit computerului tău, ori de câte ori ai acces la internet. Aceasta permite computerelor şi serverelor să recunoască şi să comunice unul cu altul. Adresele IP de la care vizitatorii par să provină pot fi înregistrate în scopuri de securitate IT şi pentru sistemul de diagnosticare. Aceste informaţii pot fi, de asemenea, utilizate în formă agregată pentru a crea tendința website-ul şi pentru a analiza performanţa.

     

    Cum folosim cookie-urile

     

    Un cookie este un mic fișier care cere permisiunea de a fi plasat pe harddisk-ul computerului. Odată ce îți dai acceptul, fişierul este adăugat şi cookie-ul ajută la analizarea traficului web sau îți permite să ştii când vizitezi un anumit site. Cookie-urile permit aplicatiilor web să îți răspundă ca o persoană fizică. Aplicaţia web poate adapta operaţiunile sale la nevoile tale., la ceea ce îți place sau nu,  prin colectarea şi memorarea unor informaţii despre preferinţele tale.

    Noi folosim cookie-uri de inregistrare a traficului pentru a identifica ce pagini sunt folosite. Acest lucru ne ajută să analizăm informaţiile despre traficul paginii de web şi pentru a îmbunătăţi Site-ul nostru, în scopul de a ne adapta la nevoile clientului. Noi folosim aceste informaţii doar în scopuri statistice şi de analiză, datele fiind apoi sterse din sistem.

    În general, cookie-urile ne ajută sa îți oferim un Site mai bun, permiţându-ne sa monitorizam care pagini sunt utile pentru tine şi care nu. Un cookie nu ne dă în niciun fel acces la computerul tău sau la orice informaţii despre tine, altele decât datele pe care le alegi să le împărtășeșți cu noi.

    Poți alege sa accepti sau să refuzi cookie-urile. Cele mai multe browsere web acceptă automat cookie-uri, dar dacă preferti, poți modifica, de obicei, setarea browser-ului pentru a refuza cookie-uri. Insă acest lucru îți poate împiedica să profiți pe deplin de website.

     

    Web beacon-uri

     

    Un web beacon este un fişier de imagine transparent, utilizat pentru a monitoriza călătoria în intr-un singur site web sau in cadrul unei colecţii de site-uri. Acestea sunt, de asemenea, menţionate ca bug-uri web şi sunt de obicei folosite de site-uri care angajeaza terţe părţi pentru servicii de monitorizare a traficului. Acestea pot fi utilizate în asociere cu cookie-uri pentru a înţelege modul în care vizitatorii interacţionează cu paginile si cu conţinutul paginilor unui site web.

    Putem afisa anunţuri/reclame ale terţelor parti, care utilizează web beacons în cursul difuzarii pe Site-ul nostru, pentru a stabili de câte ori ai văzut acea reclamă. Nicio informaţie legata de identificarea persoanei, pe care tu ne-ati dat-o nu le este oferita pentru utilizarea web beacon-ul, astfel încât ele nu te pot identifica personal prin informaţiile de pe Site-ul nostru.

    Software-ul de confidentialitate poate fi folosit pentru a suprascrie web beacons. Luarea de astfel de masuri nu ar trebui să cauzeze o problemă Site-ului nostru.

     

    Cont, parola si securitate


    Ești responsabil pentru menținerea confidențialității asupra parolei si contului şi ești pe deplin responsabil pentru toate activităţile care au loc sub parola sau contul tău. Ești de acord să notifici imediat Roseda Auto despre orice utilizare neautorizată a parolei sau a contului tău şi să te asiguri că ieşi din cont la sfârşitul fiecărei sesiuni. Roseda Auto nu poate şi nu va fi răspunzător pentru orice pierdere sau dauna care rezultă din neconformarea ta cu această secţiune.

    Roseda Auto îşi rezervă dreptul, la discretia sa, de a bloca parola, utilizarea serviciilor sale, pentru a îndepărta orice material postat pe website-urile sale, cu sau fara motiv. De asemenea, Roseda Auto poate suspenda prestarea serviciului sau, partial sau total, cu sau fără notificare.

    Eștide acord că Roseda Auto poate inchide imediat contul tau Roseda Auto, în anumite circumstanţe şi fără notificare prealabilă, intrerupând orice acces la serviciu. Mai mult, ești de acord ca toate închiderile sau blocările contului tău se fac la unica apreciere a Roseda Auto şi că Roseda Auto nu va fi răspunzatoare față de tine sau față orice terţă parte pentru orice încetare a contului tău sau pentru accesul la serviciu.

     

    Date cu caracter personal colectate

     

    Datele cu caracter personal colectate de catre de către Roseda Auto sunt cele ce se regăsesc în formularul de înregistrare, respectiv de comandă. In general, acestea sunt nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare.

    In ceea ce priveste efectuarea plăților produselor comandate prin transfer bancar, acestea sunt supuse legislatiei privind evidenta fiscala.

     

    Declaratia utilizatorului


    Prin completarea datelor în formularul de înregistrare si/sau de comandă declari si accepți necondiționat că datele tale cu caracter personal să fie incluse în baza de date a Roseda Auto, și îți dai acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporal de catre Roseda Auto si colaboratorii săi pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Roseda Auto si colaboratorii noștri în scopurile menționate la Secțiunea Colectarea şi utilizarea de informaţii cu caracter personal, de mai sus. De asemenea, îți dai acordul expres si neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de catre Roseda Auto altei/altor entități din țară sau străinătate.

     

    Prin citirea Politicii de Confidențialitate ai luat la cunoștință faptul că îți sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de te adresa justiției in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

     

    Ești de acord ca Roseda Auto să steargă datele cu caracter personal din baza sa de date  în cazul în care există suspiciuni sau este vizibil faptul că datele introduse sunt incorecte sau în conflict cu practicile şi standardele etice.

     

    Esti de acord ca să primești newsletter-uri, materiale publicitare, oferte ale Roseda Auto si/sau ale partenerilor Roseda Auto si alte asemenea materiale.

     

    Modificări la această politică


    Roseda Auto poate modifica această Politica de Confidenţialitate din când in când, pentru a reflecta practicile noastre curente de confidenţialitate. Când vom face modificări la această politică, vom revizui data actualizarii de la inceputul acestui document.


    Intrebari referitoare la politică şi la punerea ei în aplicare


    Roseda Auto se angajează să protejeze confidenţialitatea online a informaţiilor tale personale. Dacă aveți  întrebări sau comentarii cu privire la administrarea informaţiilor tale personale de catre noi, te rugăm să ne contactezi la adresa roseda@powerrose.ro