Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.powerrose.ro

 

Această versiune este în vigoare de la data de 25.01.2017.

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe Site-ul www.powerrose.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.powerrose.ro este operat de catre Roseda Auto S.R.L., societate cu raspundere limitată, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/10738/2014, cod unic de inregistrare 33588528, cu sediul social in Romania, Bucuresti, sector 6, Str. Drumul Valea Cricovului nr. 87, cod postal 061983. 

Termenii ” Roseda Auto” sau ”noi” se refera la proprietarul acestui Site, al cărui nume este Roseda Auto S.R.L. Termenul "tu" se referă la utilizatorul sau vizualizatorul Site-ului nostru. Termenul "Site" se referă la site-ul nostru www.powerrose.ro.

Accesul si utilizarea www.powerrose.ro sunt reglementate de urmatoarele Termeni si Conditii, pe care te rugam sa le citesti cu atentie. Acestea pot fi actualizate si modificate in functie de reglementarile in domeniu sau de politicile interne ale magazinului online, fara nicio notificare prealabila.

În special, dorim să atragem atenţia asupra politicilor noastre referitoare la condiţiile de cumpărare din cadrul Termeni şi Condiţii şi Politica de confidenţialitate. Ne rezervam dreptul de a accepta comenzi numai de la persoanele având vârsta de peste 18 ani. 

 

1. Înregistrare

Pentru a utiliza serviciile sau facilităţile puse la dispoziţia ta pe acest Site, va trebui să te înregistrezi. Pentru efectuarea unei comenzi pe Site-ul www.powerrose.ro nu este obligatoriu să te înregistrezi.

Când te înregistrezi, ți se cere să furnizezi informaţii despre tine adevărate, corecte, actuale şi complete din toate punctele de vedere.

În cazul schimbării oricăror informaţii de înregistrare, te rugăm să ne anunţi imediat la următoarea adresă de e-mail roseda@powerrose.ro.

Parola contului pe care o furnizezi ar trebui să fie unică şi păstrată în siguranţă, iar tu trebuie să notifici Roseda Auto imediat cu privire la orice încălcare a securităţii sau utilizare neautorizată a contului tău. 

Te rugăm să consulţi Politica de confidenţialitate pentru mai multe informaţii despre modul în care utilizăm datele tale. 

 

2. Produse

Pe Site sunt prezentate oferte ale producatorilor de anvelope, jante si accesorii auto. Toate ofertele de pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil, drept urmare la momentul plasarii comenzii, produsele solicitate de tine pot fi sau nu pe stocul Roseda Auto, al producatorilor sau al furnizorilor parteneri, astfel comanda plasata va ramane ferma si va fi onorata numai daca a fost confirmata de catre unul dintre consultantii de vanzari ai Roseda Auto.  

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

 

3. Pretul

Toate preturile afisate sunt exprimate in RON. Este mentionat daca pretul incude sau nu TVA ori daca nu se percepe TVA.

Preturile afisate pe Site sunt preturile care se aplica la momentul cumpararii. Preturile afisate pot fi modificate fara o notificare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate.

 

4. Comanda

Dupa selectarea produselor, acestea pot fi comandate prin introducerea in Cosul meu. Pentru comandarea produselor, poti:

  • Sa te autentifici in contul;
  • Sa-ti creezi un cont;

-          Sa trimiti comanda fara inregistrare.

Efectuarea unei comenzi pe www.powerrose.ro este echivalenta cu o oferta de cumparare a produselor selectate de tine, in termenii si conditiile mentionate pe Site, si ne da dreptul de a utiliza informatiile tale personale.

Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza comanda ta.

Pentru a activa serviciul „Comanda”, utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda. Aceste setari pot fi modificate oricand.

Prin finalizarea Comenzii clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Roseda Auto nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina clientului.

Prin finalizarea Comenzii, clientul se declara de acord ca un reprezentant Roseda Auto sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Roseda Auto poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, si pentru urmatoarele situatii:

* date incomplete sau incorecte ale clientului;

* livrari consecutiv esuate.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest Site sa fie exacta si corecta, Roseda Auto nu poate fi raspunzator de inexacititati care pot aparea in completarea de catre client a formularelor din Site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completarii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest Site.

Nu vom fi răspunzători faţă de tine sau orice parte terţă pentru retragerea oricărui produs de pe Site, chiar daca respectivul produs a fost sau nu vândut, pentru eliminarea, afişarea sau editarea oricăror materiale sau a conținutului de pe Site, pentru refuzul de a procesa o tranzacţie sau pentru lichidarea sau suspendarea oricărei tranzacţii după începerea procesării.

Cu toate că se fac toate eforturile pentru a te asigura că detaliile de pe Site-ul nostru sunt corecte, am putea din când în când sa descoperim o eroare în stabilirea preţurilor produselor. Dacă descoperim o eroare în stabilirea preţului unui produs din Comanda ta, te vom anunţa cat mai curând posibil. Nu vom avea nicio obligaţie de a accepta sau a îndeplini o comandă pentru un produs care a fost promovat la un preţ incorect şi ne rezervăm dreptul de a anula o astfel de comandă care a fost acceptată sau este în tranzit. Dacă comanzi un produs care are un preţ incorect din orice motiv, îți vom trimite un e-mail sau te vom telefona pentru a te informa că nu am acceptat comanda şi/sau că produsul din comanda ta a fost anulat. Dacă ai plătit deja pentru produse, îți vom restitui suma totală de îndată ce vom putea, dar nu mai târziu de paisprezece (14) zile de la data înştiinţării asupra faptului că nu am acceptat comanda şi/sau că produsul din comanda ta a fost anulat. În cazul în care produsele sunt retrase in timpul transportului, vom începe procedura de rambursare odată ce produsele ne sunt înapoiate.

 

5. Cosul meu

La sectiunea Cosul meu vom avea urmatoarele subpuncte:

  • sumarul Comenzii tale, adica produsele selectate, pe care doresti sa le achizitionezi;
  • cod promotional Roseda Auto - daca exista.

Te rugam revizuieste cu atentie toate datele personale si detaliile Comenzii tale inainte de a trece la pasul urmator.
Produsele introduse in Cosul meu nu sunt rezervate si pot fi achizitionate si de alti clienti.

 

6. Confirmare comanda

După ce verifici cu atenție, treci la pasul următorul spre sectiunea Comanda Mea. Aceasta sectiune cuprinde sumarul Comenzii, datele personale si metoda de plata. In momentul in care Comanda va fi finalizata, datele nu vor mai putea fi modificate, de aceea te rugam sa fii foarte atent la fiecare pas si la fiecare completare a datelor cerute.

Printr-un e-mail îți va fi adusa la cunostinta confirmarea Comenzii tale, care va contine si urmatoarele informatii: în cazul in care ai optat pentru plata in numerar, plata se va face ramburs la curier; în cazul in care ai optat pentru plata plata prin banca – comanda se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor Comenzii si confirmarea platii de catre banca.

Putem refuza să procesăm şi, prin urmare, să acceptăm o comandă pentru orice motiv sau putem refuza prestarea unui serviciu pentru oricine, în orice moment, la discreţia noastră.

 

7. Plata

Pentru plata produselor comandate la Roseda Auto ai mai multe opţiuni de plată:

- numerar la livrare – ramburs la curier;

- prin transfer bancar in contul nostru.

Pentru numerar la livrare plata se va face în RON, integral, la livrare, agentului de curierat.

De asemenea, plata se poate face prin transfer bancar, in contul indicat de catre noi.

In cazul plăţilor prin transfer bancar, Roseda Auto nu este/nu poate fi făcuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de tine, inclusiv, dar fără limitare, pentru comisioane de schimb valutar aplicate de către banca.

 

8. Facturarea

Roseda Auto va emite către tine o factura pentru produsele livrate, obligaţia ta fiind sa ne furnizezi toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia in vigoare.

Factura poate fi emisa catre o entitate fizica sau juridica, in functie de optiunea ta.

Factura va fi introdusă in colet alaturi de produsele comandate de tine.

 

9. Livrarea

Roseda Auto va efectua livrarea produselor pe teritoriul Romaniei. Roseda Auto livreaza bunurile prin intermediul unei firme de curierat.

Produsele vor fi livrate catre tine prin firma de curierat intr-un termen cuprins intre 2 si 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi pentru produsele aflate pe stocul propriu. Pentru produsele care nu sunt in stoc, termenul de livrare este estimativ 14 – 21 zile calendaristice, in functie de disponibilitatea furnizorului. Pentru comenzile speciale, termenul de livrare va fi stabilit pentru fiecare comanda in parte si va fi comunicat pe e-mail.

Este posibila livrarea si in strainatate, insa conditiile si termenul de livrare se vor stabili pentru fiecare astfel de comanda in parte.

Termenul de livrare poate fi depasit in cazurile de forta majora asa cum le prevede legea (calamitati naturale, drumuri blocate din cauza conditiilor meteo, accidente rutiere, etc) sau in alte situatii exceptionale cand volumele de marfa cresc cu mult peste capacitatea normala de distributie a firmei de curierat (ex: in perioadele de sarbatori sau in care se fac reduceri de pret, etc). In situatia in care produsele nu sunt pe stocul nostru si trebuie aduse pentru tine la comanda de la alti furnizori parteneri, termenul de livrare estimativ va fi comunicat in momentul confirmarii comenzii de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari. Roseda Auto nu se angajeaza in niciun fel sa raspunda fata de tine pentru nelivrarea sau intarzieri ale livrarii produselor care nu s-au produs din vina acesteia (ex: furnizorul nu a respectat termenul de livrare al produselor aduse la comanda pentru tine, firma de curierat a intarziat livrarea produselor catre dumneavoastra, etc.).

Pretul final platit de client este format din pretul produselor comandate si eventualele costuri de livrare suplimentare (numai daca este cazul). In situatia in care nu indeplinesti conditiile pentru transport gratuit, costurile de expeditie standard sunt cele afisate in momentul plasarii comenzii pe Site-ul nostru. Pentru comenzile speciale, costul transportului il poti afla telefonic dupa plasarea comenzii de la unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Pentru comenziile mai mari de 200 lei, transportul este gratuit. Pentru comenziile mai mici de 200 lei, transportul nu este gratuit, acesta fiind de regula 15 lei. Pentru comenzile cu livrare in strainatate, costurile de transport se vor stabili pentru fiecare comanda in parte.

Livrarea se considera efectuata prin semnarea documentului de transport sau a facturii emise de noi.

 

10. Politica de Retur Roseda Auto

Pentru celelalte produse care nu sunt confectionate după specificațiile clientului sau personalizate în mod clar pentru acesta, precum și pentru produsele cu defect, perioada de retur va expira în paisprezece (14) zile calendaristice de la data la care ai intrat (sau o parte terţă, alta decât un transportator, şi indicată de tine) în posesia fizică a ultimelor produse din Comandă.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere va trebui să ne informezi in scris echipa Roseda Auto - Romania, Bucuresti, sector 6, Str. Drumul Valea Cricovului nr. 87, cod postal 061983, sau prin e-mail la: roseda@powerrose.ro.  

Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la receptia produselor este considerat peste termen si va fi refuzat.

Produsele se vor returna / inlocui doar o singura data. Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.

Pentru a returna produsul, trebuie să ne trimiţi produsul la adresa: Boissigny Auto Distribution S.R.L. (pentru Roseda Auto), Bucuresti, sector 6, Bd. Iuliu Maniu nr. 453-457, Cladirea Star Lubrificants, CP 061101.

Vei fi responsabil pentru plata cheltuielilor de transport pentru returnarea produsului tău.

Nu garantăm că vom primi articolul returnat de tine.                  

Coletele returnate cu plata expeditiei la destinatar (de catre Roseda Auto) nu vor fi ridicate.

Produsele comercializate de Roseda Auto sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii.
In cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie, trebuie sa ne anunti imediat si implicit să returnezi produsele. In aceasta situatie se poate opta doar pentru 2 variante: fie inlocuirea produselor cu produse identice, fie pentru restituirea contravalorii produselor. Orice reclamatie privind existenta unor defecte de fabricatie, dupa o perioada mai mare de 3 (trei) zile calendaristice de la receptia produselor, este tardivă si nu va mai fi luată în considerare. Cu toate acestea, vom face tot posibilul sa identificăm o solutie pentru reclamatia ta, gasind o variantă amiabila. De asemenea, ca si in cazul retururilor repetate, nu se accepta returnarea repetata sub motivul defectelor de fabricatie.

In conformitate cu dispozitiile art. 16 lit. c) din O.U.G. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de tine sau personalizate în mod clar.

 

Conditii de returnare

Produsele Roseda Auto trebuie sa fie in aceeasi stare impecabila ca la primirie. Cutia, etichetele, accesoriile fac parte din produs si trebuie returnate in starea initiala cu ambalajul original si cu toate documentele care l-au insotit, incluzand factura. Daca produsele pe care ți le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, când returnezi produsele, trebuie sa returnezi si cadourile.

Produsele returnate care sunt deteriorate sau murdare sau fără etichete nu pot fi acceptate şi pot fi trimise înapoi la client şi/sau rambursarea să fie refuzată.

Toate taxele si costurile de retur vor fi suportate de catre client.

Retururile vor fi trimise la adresa mentionata si este exclusa varianta de trimitere prin Posta Romana (nu vor fi ridicate).

 

11.Restituirea contravalorii produselor

Roseda Auto se angajeaza in restituirea banilor numai in conditiile prezentate mai sus, iar in acest caz se retine taxa de expediere a coletului, taxa de ramburs in cazul platilor in numerar, comisioane bancare in cazul platilor prin transfer bancar sau card, astfel incat contravaloarea produselor ramasa in urma scaderii taxelor se va restitui, la alegerea Roseda Auto, in numerar sau prin ordin de plată, în contul dorit de client, in 14 (paisprezece) zile calendaristice.

 

12. Transferul dreptului de proprietate

Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă, după plata produselor, la momentul livrării la adresa de livrare specificată, prin semnarea documentului de transport sau direct a facturii emise de noi, după caz.

 

13. Garantia

Pentru produsele vândute Roseda Auto oferă garanţia legală în conformitate cu prevederile legii române pentru fiecare tip de produs. Fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie eliberat de producator.  

 

14. Limitarea răspunderii

Nu excludem răspunderea noastră pentru neglijenţă sau fraudă a noastră sau a angajaţilor sau agenţilor noştri.

Dacă Roseda Auto încalcă Termenii si Condițiile vom fi responsabili doar pentru pierderile considerate pierderi directe și care reprezinta o consecință rezonabila, previzibilă, a unei astfel de încălcări. Pierderile sunt considerate previzibile dacă, de exemplu, ar putea fi avute în vedere de către tine și Roseda Auto la momentul  plasarii comenzii tale, și trimiterii comenzii tale de către Roseda Auto. Roseda Auto raspunde in limita a  pana la 100% din totalul valorii bunurilor achiziționate de tine. 

Noi nu suntem responsabili pentru pierderi indirecte sau pierderi care nu pot fi prevăzute, în mod rezonabil de către tine şi de noi (de exemplu, pierderi de profit sau pierderea unei oportunităţi). 

Noi nu suntem de asemenea responsabili pentru nerespectarea oricăreia dintre obligaţiile asumate prin Termeni si Condiţii când o astfel de nerespectare se datorează unor evenimente în afara controlului nostru rezonabil. 

 

15. Drepturi de autor (copyright)

Continutul Site-ului, incluzand, enumerativ, modele produse, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea societatii Roseda Auto S.R.L.  si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Roseda Auto S.R.L. si este protejata de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al societatii Roseda Auto S.R.L. a oricarora dintre elementele de natura celor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

16. Solutionarea conflictelor

Eventualele conflicte aparute intre www.powerrose.ro si client vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi deferit spre solutionare instantelor judecatoresti românești competente.

 

17. Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale Site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declari ca îți asumi integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschizi pe Site si, in consecinta, te sfatuim sa asiguri securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detii este compromisa, trebuie sa anunti imediat Roseda Auto.  Roseda Auto nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

 

18. Promotii si concursuri

Roseda Auto isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul Site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Roseda Auto nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment, cu o notificare prealabila de 24 ore inainte, transmisa consumatorilor prin mijloace de comunicare in masa si  afisata pe Site.

 

19. Greseli de tiparire

Roseda Auto si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

20. Modificari

Ne rezervam dreptul de a modifica si revizui Termenii si conditiile de mai sus, fara nicio notificare prealabila. Comanda ta va intra sub incidenta termenilor si conditiile valabile la momentul confirmarii acesteia, cu exceptia situatiilor in care aceste modificari sunt cerute de legile in vigoare.

 

21. Mentiuni

Persoanele care viziteaza www.powerrose.ro pot face comentarii, comunicari, sugestii, sau pot solicita alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.